Fiecare partid iși are EBA sa

8

Postat de Geocer | in categoria politica | pe data de 03-09-2012

Etichete:

EBA este celebră pentru agramatismele sau greșelile de exprimare pe care le-a „scos pe guriță” de-a lungul timpului. Un fel de Vanghelie la feminin! Dar am observat că în ultima vreme își fac loc (uneori cu coatele) și alți tineri politicieni.
Cristina Petroni este membru PNL. În această calitate, s-a simțit obligată să fie solidară cu demersul lui Ghișe, așa că a creat pe facebook grupul „SOLITARI CU SENATORUL PNL GHISE”, grup la care au aderat deja 1050 de persoane. Să zicem că a tastat în mod greșit (căci ea așa susține) „SOLITARI”, în loc de „SOLIDARI”, dar ce ne facem cu ceea ce urmează? Ia vedeți, cam câte agramatisme găsiți în prezentarea grupului?

Grup de sustinere a lui Ghise
Hai să trecem cu vederea și exprimarea asta nefericită, mai ales că la grup au aderat personalități marcante precum Zoe Petre, Andrei Gerea, Radu Tudor, Norica Nicolai, Ioan Mircea Pașcu, Daciana Sârbu, Dan Matei Agathon, Mariana Câmpeanu, Lia Olguța Vasilescu, Rovana Plumb etc. Dacă lor nu le pasă, nouă de ce ne-ar păsa?
Totuși, încercând să aflu mai multe despre creatoarea grupului, am mers și pe profilul său de facebook, profil care este public. Nu vă spun ce-am citit, mai bine vă las să vă delectați singuri. Vreau doar să vă atrag atenția asupra rubricii „Despre” unde stă scris negru pe alb „muzica bună exclus manele”, pentru ca 3 cuvinte mai încolo să citim „manele mai ales denisa”. Nu vă dau drept temă să numărați agramatismele, căci aș fi sadic.

Profil Cristina Petroni

Profil Cristina Petroni

În concluzie, EBA și Vanghelie au deschis un drum: cel al agramatismelor în politică. Dar, după cum se observă, vine din spate un nou val cu mult mai puternic și mai dornic de afirmare.

Comments (8)

De fapt EBA nu mai există, acum este EIO !
ELENA + IONESCU = INSULE + OCEANE !
În MARE vorbind, EBA se transformă !

Laurentiu, mare dreptate ai! Desi, parca au zis astia la televizor ca nu si-a schimbat numele, a ramas tot EBA!

Dacă e şatenă cu păr lung, merge! Se iartă tot. Pe de altă parte, ştiu că eşti francofil, dar „haşul” din Agathon nu e mut…

Ba da, „hasul” ala e mut, dar il mancasem eu. L-am pus la loc 😉

In politica, precm in muzica, ajunge sa ai prezenta scenica….

e precum… e dimineata si nu am luat inca micul dejun :d

Poate a vrut sa scrie „muzica buna, exclusiv manele”.

Logatule, ce mai faci, mai baiatule? Mai existi?

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.