Plovdiv, j’arrive

2

Postat de Geocer | in categoria calatorii | pe data de 17-09-2012

Etichete:

Se apropie Târgul Internațional Tehnic de la Plovdiv (Bulgaria) și am observat că tot mai multă lume caută ceva informații pe google despre această manifestare. Au ajuns și la mine pe blog, deoarece anul trecut am fost în vizită la ediția respectivă a Târgului și am scris câteva impresii de la fața locului. Despre ce-am văzut și ce-am făcut anul trecut pe-acolo puteți citi aici.
Ei bine, între timp am mai avansat. Firma la care dau cu sapa se găsește printre expozanții de la ediția din anul acesta, deci voi petrece o săptămână în acest mare oraș al Bulgariei. Târgul se va deschide peste o săptămâna (pe 24 septembrie) și va dura până pe 29. Pe mine o să mă puteți găsi în Pavilionul 8 care găzduiește secțiunea ELTECH a Târgului.
Ca informații preliminare, pot să va spun că anul acesta par a fi mai puțini expozanți decât anul trecut, în acest Pavilion, deoarece anul trecut expoziția se întindea pe 2 nivele (parter și etaj). Ei bine, anul acesta va fi doar la parter. Și tot ca informație preliminară, se pare că în afară de noi mai există un expozant român în această secțiune, un institut din Craiova (ICMET). Asta, repet, în secțiunea ELTECH, căci Târgul are vreo 20 de secțiuni, iar în altele am observat că mai sunt și alte firme românești (vreo 10, în total).
În concluzie, în curând veți putea citi la mine pe blog impresii despre International Technical Fair Plovdiv, dar și despre orașul care-l găzduiește.
Apropo: vine vreun cititor de-al meu în vizită la Târg?

Comments (2)

Tocmai am fost în Bulgaria, este drept, în trecere, către și dinspre Grecia.
Să știi că au drumuri mai bune decât ale noastre, sunt ospitalieri și emancipați.
Vara trecută am petrecut câteva zile la ei. Balcicul este locul unde m-aș duce în fiecare vară!
Mult succes!

Multumesc, Gina!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.