Amintiri din Plovdiv

2

Postat de Geocer | in categoria calatorii, haios, poze haioase | pe data de 25-10-2012

Au trecut câteva săptămâni de când m-am întors din Bulgaria și încă n-am publicat niște poze făcute pe-acolo. Iată că o fac azi, ca să nu uit de ele. Am ales câteva mai „haioase”.

Interdictii

Interdictii

1. După cum se observă, în pavilionul în care am expus noi era interzis fumatul și folosirea armelor de foc. Norocul nostru, altfel poate că ne-ar fi împușcat mafioții bulgari.2. Bulgarii sunt foarte mândri cu faptul că, în sfârșit, se produce și la ei în țara o mașină. Ce mai contează că este vorba de Great Wall, o marcă chineză cvasi-necunoscută? Important e că pot scrie pe ea „Made în Bulgaria” și că o pot expune chiar în centrul orașului.

Great Wall made in Bulgaria

Great Wall made in Bulgaria

3. Iată-le și pe fetele ce spălau un ATV pe ritmuri muzicale. Ar fi putut lipsi tocmai ele din peisaj?

Spalatorie de ATV-uri

Spalatorie de ATV-uri

4. Se pare că prezicătoarea astrală Urania avea un stand la Târgul de la Plovdiv. Sau n-o fi fost ea?

Astrologie la Targ

Astrologie la Targ

5. La final, iată-mă și pe mine alături de „fata care făcea drăcii”. Era o tipă talentată care fusese angajată de către o firmă ce expunea lângă noi ca să facă diverse numere de pantomimă în scopul de a atrage vizitatori. Era chiar haioasă!

Pantomima

Pantomima

Comments (2)

Mi se pare stupida interdictia armelor de foc de parca in celelate magazine este permisa folosirea lor sau de parca toata lumea de pe strada are cel putin o mitraliera!

Tocmai de-aia am considerat si eu ca e ceva haios!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.