Ce-o fi frate cu aceste căutări?

8

Postat de Geocer | in categoria cautari google | pe data de 15-10-2012

În ultimele zile mi-au venit pe blog peste 200 de vizitatori care au cautat pe google ceva in legatură cu „monoxidul dihidrogenat”. Având de răspuns la întrebări precum „ce băuturi conțin monoxid dihidrogenat”, google i-a trimis pe curioși la mine, pentru ca eu răspunsesem la această intrebare acum un an de zile: toate băuturile contin acest compus chimic.
În schimb, cei care l-au întrebat pe atoateștiutorul google in legătura cu formula chimică a monoxidului dihidrogent n-au găsit răspuns pe blogul meu, deoarece mie mi s-a părut mai mult decât evident faptul că este vorba de H2O, adică de banala apă.
Rămâne misterul din titlu: oare ce anume a declanșat acest val de căutări? Faptul că au ajuns la mine nu ma miră câtuși de puțin, căci eu am un SEO foarte eficient. Dar ce v-a determinat fraților să căutați așa ceva?

Comments (8)

Google a luat-o razna , cineva spune ca ii apare site-ul intr-un motor de cautare ce este japonez si doar stiti practic ce limbaj scris si verbal au aia!
Sa nu mai vorbim de penalizari pentru ca vorbesti despre produse ce au legatura cu contraceptie iar google zice ca ai continut porno, insa asta e viata, sunt si erori.

„…toate băuturile contin acest compus chimic.”
UNDE nu da Domnul sa gasim si vreo bautura care sa NU-l contina? (De diluat ulterior la nevoie nu cred c-ar fi o problema…)

O alta versiune a acestei „probleme”: scurt dupa „revolutie” (cred ca inca in ’89) a facut televiziunea o ancheta publica (!) pt a afla (prin scurte interviuri stradale televizate) CINE crede publicul, multimea, ca este de vina pt calitatea apei de la noi, avand in vedere faptul ca in apa noastra (!) la fiecare doi atomi de hidrogen nu se mai (!) gaseste decat un singur atom de oxigen. (N-ai vrea sa stii CE raspunsuri s-au primit – de la teroristi la Ceausescu si de la Securitate la Partid…)
(Da ce formula… alambicata si pretioasa pt exprimarea numelui banalei „ape de ploaie”…)

:)e simplu…intrebare apare pe un joc..si utilizatorii sunt interesati,curiosi..vor sa castige..si eu am cautat,si rezultatul m-a adus aici..EASY…Am I right?:))

Multumesc pentru informatie. Acum m-am lamurit.

NA! Ca m-am dus la articolul linkuit in text abia DUPA ce am comentat, si am vazut ca o parte din comentariul curent o postasem si acolo.

Alta problema: am vrut sa comentez acolo, dar blogul nu mi-a oferit „formularul” (fereastra) pt comentarii (de ce, este articolul cu vechime prea mare?), astfel incat comentez aici ce-as fi vrut sa comentez acolo . (Vezi ca n-ai pus acolo ping-back catre articolul asta.)
„Oare şi această situaţie este în legătură cu mult discutata soluţie a exterminării populaţiei planetei, prin diverse mijloace chimice?”
Cu scuze, apa „ne extermina” MULT mai rar prin mijloace chimice decat prin mijloace fizice (sufocare (fie sub forma sa lichida, fie sub cea solida pulverulenta: zapada), scaderea temperaturii (hipotermie) – sau (dimpotriva) oparire (din nou – fie sub forma sa lichida, fie sub cea gazoasa: aburul) etc)…

Victor, am interzis comentariile pentru articole mai vechi din cauza valului extrem de mare de comentarii SPAM pe care acestea il genereaza.
Cat despre comentariului caruia ii raspunzi, cred ca persoana respectiva n-a citit cu destula atentie articolul.

„Cat despre comentariului caruia ii raspunzi…”
– la mine nu mai apare CE al acelui comentariu…
– Citatul din comentariul meu precedent nu este dintr-un comentariu, ci penultima fraza din articol.

M-am inselat eu. Intr-adevar, ai raspuns unei fraze din articol, nu comentariului.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.