Vom alege după poză

5

Postat de Geocer | in categoria alegeri, De-ale mele | pe data de 27-11-2012

Orașele sunt împânzite, zilele astea, de afișe electorale. E normal, doar mai sunt vreo 10 zile până la alegeri. Necazul e că din afișe nu afli decât dacă cei care-ți cer votul știu sau nu să zâmbească frumos. Pentru că asta-i tot ce vezi pe afișe: poze de zâmbăreți care se vor în Parlament și formațiunea politică din care fac parte. N-am văzut pe niciun afiș ca vreunul dintre candidați să se angajeze în fața alegătorilor că, în cazul în care va ajunge deputat sau senator, va promova o inițiativă legislativă care să fie de interes pentru cei care i-au dat votul.
Nici la televizor n-am văzut cine știe ce programe electorale, cine știe ce inițiative legislative pe care una sau alta dintre formațiunile participante la alegeri să se angajeze s-o susțină în cazul în care va obține majoritatea în Parlament. Am văzut doar înjurături, din toate părțile. În rest, nimic concret. Tăcere totală!
În condițiile astea, așa va arăta votul meu:

Votul meu pe 9 decembrie

Votul meu pe 9 decembrie

Comments (5)

Nu programe, nu initiative, doar sloganuri hilare in cel mai bun caz! Macar, citindu-le ne mai descretim fruntile, desi ar trebui sa ne apuce plansul!

Da, am citit la tine pe blog un astfel de slogan.

se vor alege doar 300 de parlamentari si sstfel se va pune in aplicare referendumul, asa-i?

Nici pomeneala! Se vor alege vreo 500. Apropo, voi o sa votati?

e complicat pt. mina sa votez de unde locuiesc. Nu votam.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.