5 ani de Blog Geocer

4

Postat de Geocer | in categoria blog, blogger, De-ale mele | pe data de 29-12-2012

Azi se împlinesc 5 ani de la primul meu articol scris pe blog. Am plecat la drum fãră mult entuziasm, întrebându-mă dacă imi va citi cineva prostiile pe care le voi scrie aici (că lucruri serioase n-aveam cum să scriu).
Blogul a fost creat pe o platformă care nu oferea nimic și care între timp a dispărut (geocities). Abia după un an și ceva l-am mutat pe blogspot, o platformă mult mai promițătoare. Am fost pe blogspot timp de aproape un an, apoi am avut domeniul geocer.net (câștigat la un concurs), am revenit pe blogspot pentru încă un an, apoi am achiziționat domeniul geocer.ro pe care se află acum blogul și pe care va rămâne.
Indiferent pe ce platformă l-am mutat, am avut grijă să-mi import toate articolele. Bune, proaste, sunt ale mele și nu mă dezic de niciunul. De altfel, am observat că articole scrise în primul an, articole care la vremea respectivă nu au avut mai mult de un cititor pe săptămână, au devenit foarte populare în ultima vreme.
Despre ce am scris? Despre orice! Mi-am dat cu parerea în legătură cu tot ceea ce ni s-a întâmplat în această perioada, în același timp presărând și anumite întâmplări din viața personală. Întotdeauna am încercat să dau și o tentă umoristicâ articolelor mele. Uneori mi-a reușit, alteori, nu! Oricum ar fi, pe viitor intenționez să merg pe același drum.
Acestea fiind zise, îmi doresc să am inspirație pentru a scrie cât mai multe articole interesante, articole care să-i încânte pe cititori.

Comments (4)

J’y reviens toujours avec plaisir.
Bonne annee!

Multumesc Disa, esti tres gentille. Bonne et heurese annee.

A trecut o luna de la aniversare, nu stiu cum de-am ratat articolul asta 😀
Multi ani de scris inainte si nu te zgarci la umor, e multa nevoie de el 🙂

Ehei, fata moșului, înseamnă că n-ai m-ai dat pe aici de multă vreme!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.