4

Amintiri, amintiri…

Posted by Geocer on 18 decembrie 2012 in De-ale mele, tv |

Azi am primit, la birou, vizita unei reporterite şi a unui cameraman de la postul de ştiri Digi 24. Totul a pornit de la un articol mai vechi de-al meu, de pe blog, articol în care făceam vorbire despre cum era să termini o facultate pe vremea răposatului împuşcat. Articolul a fost descoperit de un reporter din Bucuresti al postului respectiv (Valentin Popescu), reporter care şi-a trimis colegii de la Piteşti să mă întrebe, să mă filmeze, să facă un reportaj.
Le-am povestit cum m-am priceput şi cât m-am priceput, ce era să fac? Reporterita mi-a zis încă de la început să încerc să răspund cât mai lung la întrebările ei, nu doar cu „Da”, „Nu” sau dând nişte informaţii sumare. Întrebarea mea a venit absolut instantaneu: „Şi dacă vorbesc prea mult?”. „Nu-i nimic, se taie la montaj”, mi-a răspuns ea. Deci, am vorbit mult, am povestit amintiri din tinereţe, dar cred că mai aveam de povestit încă pe-atât. Sunt convins că n-o să intre pe post tot ce-am spus eu, căci mi-au zis că va fi vorba de un reportaj de vreo 5 minute. Păi eu, în 5 minute abia mă încălzesc la vorbă. Au filmat apoi şi prin fabrică, iar la final m-au pus să stau nemişcat cam 2 minute (de fapt, cred că au fost vreo 5), ca să mă filmeze cu maşini trecând pe lângă mine şi să pună filmarea pe rapid pentru a sugera scurgerea timpului.
Când şi dacă va intra pe post, încă nu ştiu. Dar sper să fiu anunţat. Cel puţin, aşa mi-au promis. Dacă voi afla, o să va spun la rândul meu. Dacă nu, nu!

Etichete:

4 Comments

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.