Apocalipsa, acum!

2

Postat de Geocer | in categoria aberatii | pe data de 21-12-2012

Etichete:

Azi e o zi mare. Calendarul mayaș se termină brusc. Odată cu el se termină și lumea așa cum o cunoaștem noi. N-o spun eu, o spun o grămadă de specialiști ale căror previziuni le puteți citi pe net.
Pe scurt, planetele se vor alinia, „inima pământului” va înceta să mai bată, polii magnetici se vor inversa, timpul se va opri pur și simplu.
Planeta noastră va trece în cea de-a patra dimensiune care va fi una spirituală. Practic, corpul material se va transforma în unul spiritual.
Pare nașpa rău de tot, nu-i așa? Hai să vă dau, totuși, o veste bună: toate aceste chestii se vor întâmpla fără ca noi să simțim nimic. Deci, planeta se va transforma în mod brusc și radical, dar noi ne vom vedea liniștiți de treburile noastre, ca niște nesimțitori ce suntem.
Asta-i toată șmecheria cu apocalipsa.

Comments (2)

Chiar ma gandeam daca a venit apocalipsa la voi, ca deh sunteti cu 9 ore inaintea mea; noi avem in seara aceasta petrecerea de craciun,iar pe fete le las casa si chiar vroiam sa stiu prognoza apocaliptica in caz ca trebuie sa fug repejor acasa sa mor in bratele fetelor sau invers ca nici nu mai stiu. 🙂

Mella, imi pare rau, dar si Apocalipsa asta s-a amanat pentru o data ce va fi anuntata ulterior.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.