Un sfârșit care va veni în mod sigur

4

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele, haioase | pe data de 28-12-2012

Nu știu care-i părerea voastră, dar eu unul m-am săturat de profețiile astea privind sfârșitul lumii, profeții lansate de capete care de care mai luminate, profeții care niciodată nu se îndeplinesc. Prin urmare, m-am hotărât să cercetez eu însumi, să calculez, să interpretez rezultatele, iar la final să vă prezint propria-mi profeție.
Întrucât eu n-am avut acces la calendare mayașe, aztece și nici măcar la profețiile lui Nostradamus, m-am mulțumit cu ce-am găsit prin casă: un calendar cu peisaje pitorești, calendarul din Windows si înca unul cu poze de femei dezbrăcate. Coroborând informațiile obținute din aceste 3 surse, am tras o concluzie incontestabilă: luni, 31 decembrie, la ora 23:59:59 (vă rog să remarcați precizia acestei previziuni, la nivel de secundă) se va sfârși anul 2012.
Sunt atât de sigur de acest lucru, încât sunt de acord să plătesc orice fel de daune, în cazul în care profeția mea nu se va adeveri.
P.S. Mella, vezi că la tine, in Canada, sfârșitul se va petrece la ora locală, adică la 9 ore după cel de la București.

Comments (4)

oh i see! Care va za zica ai calculat si pt. mine, multumesc frumos. Sper tare mult sa ma prinda acest sfarsit alaturi de familia mea.
iti doresc si tie un sfarsit, de an, plin cu bautura sa uiti ca vine. Sper sa traim mult si bine sa mai apucam sfarsituri si la anul si peste 4 ani.

Si eu sper sa avem parte de cat mai multe sfarsituri de acest gen. Hai noroc si La Multi Ani.

Am trecut pe aici să-ţi las urarea mea- LA MULŢI ANI şi buni! Sper că nu eşti supărat pe mine. Gânduri bune, din Vrancea!

La multi si frumosi ani, stimata doamna. N-am niciun motiv de suparare.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.