Ce rămâne în urma OTV-ului?

Posted by Geocer on 25 ianuarie 2013 in otevizare, OTV, tv |

Deși s-a dat stingerea la televiziunea lui Diaconescu, în niciun caz nu putem spune că otevizarea României ar fi încetat. Ea continuă cu succes prin:

  • Diverse emisiuni la posturi de televiziune generaliste. Aș cita aici „Un show păcătos”, „Can-can Tv”, „Acces direct” și „Happy hour”, dar sunt convins că există și altele. Peste astea am dat eu, din întâmplare, m-am uitat cam câte 5 minute ca să-mi fac o părere, apoi am trecut mai departe.
  • Postul R-TV care a demonstrat cu prisosință, când cu moartea lui Sergiu Nicolaescu, faptul că poate duce mai departe, fără probleme, ștafeta otevizării.

De ce au apărut acești „epigoni” ai OTV? Foarte simplu: pentru că Dan Diaconescu le-a demonstrat tuturor managerilor de televiziuni că se pot scoate bani mulți din mizerie. Iar dacă rețeta-i garantat câștigatoare, de ce n-ar profita și ei, ceilalți manageri?
Este românul avid de senzațional? Da, dar stați liniștiți: oriunde în lume senzaționalul și bârfa se vând bine. Diferența dintre noi și ei îl reprezintă oferta. Nicio televiziune generalistă ce se pretinde serioasă n-ar include în programul său emisiuni de genul celor citate mai sus. Nicio televiziune de știri n-ar propaga in programele sale niște bârfe evidente.
Pe scurt, răspunsul la întrebarea din titlu este: „OTV-ul și-a făcut datoria, OTV-ul poate să plece”. Flacăra otevizării rămâne aprinsă și va fi dusă mai departe.

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.