Dolcegării

Posted by Geocer on 8 ianuarie 2013 in tv |

Am asistat în ultimele luni la 2 episoade foarte interesante legate de posturi TV și de distribuirea acestora prin cablu.
Mai întâi, RCS-RDS a scos din grila sa posturile Discovery. Această decizie a declanșat proteste de mare anvergură. Am asistat personal la scandalul făcut de un abonat indignat, la sediul RCS din Pitești, dar sunt convins că n-a fost singurul. Au fost (și încă mai sunt) numeroase proteste pe net. Atât pe facebook cât și pe multe alte siteuri. De ce? Pentru simplul motiv că acele canale transmit documentare ce-l apropie pe omul obișnuit de marile cuceriri științifice, prezentându-le astfel încât oricine să le poată înțelege. Plus, multe alte informații și emisiuni interesante.
Al doilea episod a fost cel al eliminării din grila de programe retransmise de Dolce a canalelor Media Pro. Reacțiile la această decizie (mă rog, cele pe care le-am citit eu pe net) au fost de aprobare și chiar de persiflare a Trustului Pro, dar și a altor trusturi autohtone (ceva de genul: „dar Antenele când le scoateți?”).
Stau și mă întreb: oare vor fi înțeles ceva din această lecție posturile noastre TV? Tare mă tem că nu!

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.