Argesplus.ro, un plus de informaţie pentru argeşeni

2

Postat de Geocer | in categoria publicitate | pe data de 11-02-2013

Astazi, cel mai bine actualizat site de ştiri din Argeş, Argeseanul.com, a devenit Argesplus.ro. Nu este doar o schimbare a numelui de domeniu al site-ului care, în ultimii doi ani, a fost campionul ştirilor din judeţ (de foarte multe ori, şi ca trafic), ci a primit şi o interfaţă mult mai prietenoasă, un forum în adevăratul sens al cuvântului şi o îmbunătăţire a conţinutului. La vremuri noi, rubrici noi! Echipa Argesplus.ro, care realizează şi Săptămâna Argeşeană plus alte două produse media printate de nişă, vă aşteaptă cu concursuri foarte interesante, cu premii la fel de atrăgătoare şi cu secţiuni dedicate mediului de afaceri şi consumatorilor de servicii turistice. De asemenea, nu vor lipsi nici rubricile care au adus Argeseanul.com între cele mai vizitate site-uri de ştiri din judeţ: caricatura zilei, reportajele/dezvăluirile de la secţiunea Special şi fluxul de ştiri, deocamdată cel mai performant din mediul online din Argeş.

Argesplus.ro va aduce multe schimbări în online-ul argeşean, pentru că echipa a oferit şi va oferi în continuare un plus de informaţie pentru argeşeni.

logo

Comments (2)

Faci parte dintre initiatorii (sau colaboratorii) respectivului site, SAU esti un simplu promotor dezinteresat? (Sau interesat?)

Sunt amici de-ai mei, asa ca le-am facut un pic de publicitate gratuita. Poate-mi vor face si ei, candva.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.