Curtea Constituțională a României a luat o nouă decizie istorică

2

Postat de Geocer | in categoria Pamflet, ziua indragostitilor | pe data de 15-02-2013

Femeile din România au considerat că bărbații lor au fraudat și în acest an Ziua Îndrăgostiților, așa că s-au adresat Curții Constituționale cerând repetarea acesteia. În schimb, bărbații au cerut ca Valentine’s Day să se desfășoare după sistemul alegerilor prezidențiale, adică o dată la 5 ani.
După îndelungi dezbateri, luând în calcul ambele variante, dar și pe cea a Asociației Comercianților din România care cerea un sistem asemănător cu cel al Ligii I (adică etape săptămânale), în marea ei înțelepciune, Curtea a decis ca Ziua Îndrăgostiților să aibă loc anual, în două etape gen tur-retur.
Astfel, turul se va desfășura pe 14 februarie de Valentine’s Day, iar returul 10 zile mai târziu, de Dragobete/brânză-n bete (așa se zicea la mine la țară).
În felul acesta, spun judecătorii de la CCR, cuplurile autohtone vor simți atât aerul de modernitate dat de o sărbătoare importată din occident, cât și pe cel al tradiției păstrate de mii de ani. În același timp, cuplurile mixte (femeie româncă și bărbat strâin, căci invers nu s-a pomenit) vor simți că fiecare vine cu câte ceva în viața comună pe care o au, că fiecare aduce de acasă o anumită zestre spirituală.
Se cuvine să mulțumim încă odată Curții pentru înțeleptele decizii pe care le ia și, indiferent dacă ne convin sau nu, să le respectăm cu sfințenie și să le punem imediat în practică.

Comments (2)

Salut Geocer ! Te anunt ca m-am mutat la o noua adresa (http://andreiradutu.blogspot.ro/). Eu te-am adaugat deja in noul blogroll, asa ca daca iti face placere, o sa te rog sa modifici si tu linkul catre noua locatie. La buna recitire 🙂

Avand in vedere principiul „casatoriei de proba” (aplicat numai in ANUME ACEASTA perioada) TARE n-as crede ca barbatii (in corpore) sa fi preferat rarirea sarbatorii – MACAR adolescentii (daca nu si barbatii… (Hm!) „trecuti din copt” (trecuti de „a doua tinerete”), aflati in plina „vara indiana” ocazionata de „rascoala hormonilor” dinaintea andropauzei) ar fi mai degraba de acord cu propunerea saptamanala.

SA CREZI DUMNEATA ca invers nu s-a pomenit – la cate nordice sunt ahtiate dupa… (Hm!) „vigoarea” latina… (asta ca sa nu mai mentionez si potentialul interes material (foamea) al vreunei eventuale resortisante din Bangladesh sau Angola, ca SI AIA-i TOT „straina”!)

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.