Crin nu va fi disponibil

6

Postat de Geocer | in categoria Basescu, Pamflet, politica | pe data de 11-03-2013

Crin Antonescu, Președintele Senatului, a anunțat că el nu va participa la ședința comună a Parlamentului României, ședință în care  Băsescu va veni ca să arunce vina pe parlamentari pentru eșecul șmecheriei cu Schengen și-i va certa ca și când el n-ar fi mâncat usturoi și nici gura nu i-ar mirosi.
Multă lume se întreabă de ce face Crin acest gest. Răspunsul ăla cu președintele nelegitim este vrăjeală, căci atunci când a fost vorba de numirea lui Ponta drept premier nu s-a umflat tărâța in niciun uselist și niciunul n-a zis că Băse n-ar avea legitimitatea să numească primul ministru.
Și atunci? Păi, părerea mea este aceea ca stimabilul Crin nu poate fi prezent la ora 15 în Parlament pentru simplul motiv că, la ora aia, domnia sa iși face somnul de după-amiază. E normal, e omenește, e firesc și e logic. Dar, privind puțin mai departe, stau și mă intreb: oare, nu cumva Băse a premeditat această „lovitură”? Nu cumva și-a programat intervenția din Parlament la acea ora imposibilă, tocmai datorită faptului că serviciile secrete l-au informat despre obiceiurile crinului, iar el a vrut să dea încă o lovitură peste imaginea din ce în ce mai șifonată a Președintelui Senatului? Eu sunt convins că așa este.
În concluzie, după cum ne-am obișnuit in ultimii ani, tot Băse-i vinovat!

Comments (6)

Imaginea ca imaginea, dar pijamalele-s şifonate rău!

Problema cu pijamaua se rezolva mult mai usor. Un fier de calcat nu e nici scump si nici greu de folosit.

Iar pentru imagine exista antena3

Mai exista?

Indiferent daca a avut dreptate si cum vor decurge lucrurile, Crin ramane in memoria multora ca s-a expus, el si familia, in fata unei puteri mari; ma refer la declansarea referendumului; acum, cu majoritatea asta in parlament, e simplu; eroii mai (si) atipesc.

Suspendarea aia trebuia facuta ca lumea, ca la carte, nu la repezeala si cu o gramada de improvizatii. Daca s-ar fi facut asa cum trebuie, marinarul ar fi acum anchetat de DNA pentru abuzurile pe care le-a ocrotit.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.