Gata! Eu mi-am găsit calea

2

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele | pe data de 27-03-2013

SlujbaE a două oară când primesc o astfel de invitaţie la o slujbă la care se întâmplă minuni. Prima dată am zis că a fost o întâmplare, dar acum mi-am dat seama că sunt un ales, nu primesc în cutia poştală astfel de „fluturaşi” în mod întâmplător.
Cică, în Piteşti, în localul fostului cinematograf „Dacia”, acolo unde până nu de mult a funcţionat discoteca „Insomnia” s-a deschis un fel de biserică privată. Se numeşte „Biserica Universală” şi-l preamăreşte pe Iisus ca pe un Dumnezeu şi Mântuitor. Slujbele au loc de 3 ori pe săptămână şi există multe mărturii ale oamenilor care au participat la slujbe şi care s-au vindecat de anumite boli, sau rude de-ale lor s-au vindecat în urma rugăciunilor pe care ei le-au spus în această biserică. Foarte interesant, nu-i aşa?
Şi, cică nici măcar nu e scump să ai parte de o astfel de minune. Preotul spune că ar trebui să dai cam 10 % din venitul tău lunar. Hristos nu cere bani, dar nici nu poţi fi aşa de nesimţit încât să-i ceri să facă atâtea minuni pentru tine, iar tu să nu faci niciun sacrificiu. Şi-apoi, după cum se vede, gama de minuni e destul de diversificată: te scapă şi de vicii, şi de problemele din familie, şi de şomaj, şi de faliment, şi de insomnii, şi de multe alte neplăceri. În plus, primeşti şi un trandafir gratuit!
Prin urmare, eu m-am decis: mă duc de-acum încolo la toate slujbele. Iar de va fi nevoie, voi da şi 20 % din venitul meu lunar. Se merită. Părerea mea!

Comments (2)

Sper ca nu vorbesti serios?

Flori, speram sa se observe tonul ironic al articolului. In niciun caz n-as da bani unor astfel de sarlatani.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.