Un informatician se desparte de iubită

0

Postat de Geocer | in categoria haioase | pe data de 21-03-2013

Dacă acum o lună și ceva, informaticianul își declara dragostea așa cum știa el mai bine, iată că acum s-a hotărât să-și părăsească iubita. Dar stați pe-aproape, nu se termină totul aici: urmează declarația de dragoste a unui matematician

Draga mea, am analizat relația noastră top-down și am ajuns la concluzia că trebuie sa facem split. A fost un algoritm interesant, dar acum a venit vremea să închidem tag-urile.
Am aflat că în vreme ce eu eram prins în bucla acasă-birou, tu aveai mai multe variabile de tip caracter. Prin urmare, am decis să dau un Exit.
Nu mai merge așa: eu cu subrutinele și tu cu funcțiile. Am creat o procedură de shut down. Prefer să formatez și să reinstalez totul de la zero decât să mă chinui să mai cârpesc câte ceva pe ici pe colo. Atunci când ți-au intrat prea mulți viruși în sistem, asta-i cea mai bună soluție.
Sper să fii de acord cu această procedură și astfel să nu pierdem prea multe date. Oricum, eu am făcut un Save la ce aveam mai important. Poți să-ți iei baza de date pe un stick și să ți-o pui unde vrei tu.
End of file.

Comments are closed.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.