Googăliți, flăcăii moșului. Googăliți

2

Postat de Geocer | in categoria cautari google, haioase | pe data de 05-04-2013

Acum câțiva ani aveam un (bun) obicei de a publica pe blog căutările haioase care mi-au adus vizitatori. Între timp, m-am cam lăsat de sportul ăsta, dar iată că azi mi-a venit așa, pe nepusă masă, pofta de a vă amuza puțin cu niste expresii de acest gen:

– „Ce ați făcut cu țara noastră bă?”, l-a întrebat cineva pe google. Acesta, știindu-se nevinovat, l-a trimis la mine pe blog. Din păcate, nici eu nu-i pot răspunde, fiind la fel de indignat ca și el în ceea ce privește modul în care s-au comportat și se comportă politicienii cu țara asta.
– „Cum distruge băutura un neuron?”, a întrebat altcineva. Se vede treaba că până și google știe că sunt un bețiv, altfel de ce l-ar fi trimis pe blogul meu?
– „Dracu e negru sau alb?”, a vrut să știe un internaut. Păi de unde să știe google să răspundă? „Hai să-l trimit la geocer, că ăsta le știe pe toate”, și-o fi zis celebrul motor de căutare. Bun, dacă mă întrebați pe mine, deși nu l-am văzut, eu cred că dracu e gri.
– „Tatăl nostru haios”, a căutat altcineva. Bine ai venit, amice.
– „Ciorbă de urzici fără prajeală”. Îmi pare rău, eu o fac prăjită și-i pun și un ou bătut.
– „Prostia și răzbunarea”. Par eu așa de prost încât să mă răzbun pe cineva?
– „Preț smoală”. Aoleu, am avut o grămadă de vizitatori care au căutat așa ceva. Cred că până la urmă o să mă duc la magazin să mă informez și să le răspund. Poate fac și un widget care sa publice evoluția zilnică a prețului la smoală.
– „S-a aprobat legea cu Bulgaria 2013”. Da? Și ce prevede?
– „3 33 333 3333 mar rosu”. Asta o fi vreo căutare dadaistă?
– „Cum să vorbești cu un om cult?”. Depinde dacă ești în stare să vorbești cu el.
– „Datimi o adresa cu fat frumos si ileana cosanzeana”. Ortografia aparține căutătorului. Deține și drepturi de autor pentru ea.
– „Să mănânci urzici crude”. Ba să mănânci tu. Eu le fierb.

Așa se întâmplă când ai un SEO bun: google iți indexează site-ul și îți trimite tot felul de vizite. Fiți bineveniți, stimați căutători!

Comments (2)

Dar cei care stiu deja de blog si intra de pe google, apar? Banuiesc ca majoritatea scriu geocer, ca sa nu mai puna si „.ro” si sa dea enter. Ii aduce nenea google ca stie cine-i geocer :)) (eu asa fac)

Da, apar si aceia. Unii cauta chiar geocer.ro!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.