Nu-mi lipsește absolut deloc

6

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele | pe data de 25-04-2013

Din motive pe care n-am chef să le expun aici, acum cca. 10 zile mi-am dezactivat contul de facebook. Mi-au zis ca pot să revin oricând în decurs de 2 luni de zile, dar dacă nu mi-l reactivez în acest interval, contul meu va fi șters definitiv cu tot ceea ce conține. Chestia asta mi-a amintit de remarca unei colege bloggerițe: „Oare dacă și Julieta ar fi avut la dispoziție două luni ca să se răzgândească, ar mai fi existat tragedia?”.
Așa cum Julieta nu s-a răzgândit, nici eu n-am făcut-o și nici n-o s-o fac. Și asta deoarece constat că nu-mi lipsește câtuși de puțin rețeaua lui Zuckerberg. Oricum nu aveam eu cine știe ce activitate pe-acolo. Doar mă mai amuzam din când în când cu amicii.
În concluzie, pentru mine etapa facebook s-a încheiat. Am avut mai multe astfel de „etape” de socializare online. A fost, la inceput, ICQ, a urmat Yahoo Messenger-ul, a existat o etapa Neogen, apoi Limpa. Etapa Twitter a fost cea mai scurta, iar dupa ea a urmat facebook-ul.
Deocamdată rămâne blogul care-mi este bun prieten de câțiva ani buni și de care nu pot să mă despart prea ușor. Dacă va mai fi și altceva, rămâne de văzut. Oricum, în cazul meu, dependența de facebook n-a funcționat.

Comments (6)

mircul, el a fost singurul care m-a prins. tot ce-a urmat a fost strict pentru comunicare aplicata.

Eu nu-mi amintesc sa fi fost pe mirc. Poate ca am intrat o data, de 2 ori, dar nu m-a prins.

In primul rand, la multi ani cu o zi intarziere! 🙂 In al doilea rand, ma bucur de renuntarea la Facebook. Hehe, tocmai eu spun asta, care n-am avut nicicand cont sau gand sa-mi fac unul! Dar e mai bine asa!

Multumesc mult Crenguta si bine-ai revenit pe aici. Facebook-ul e doar pierdere de timp, dupa parerea mea.

Am observat dispariția ta cu întârziere. Păcat! Cine mă mai pictează acum? Mă obligi să mă faci să renunț la vin

Da, ai dreptate: pacat de picturile alea!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.