Simfonie gâjâită

2

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele, pendiuc, pitesti | pe data de 21-04-2013

Iată că și în acest an, Primăria Municipilui Pitești, domnul primar Tudor Pendiuc (Doamne ce-i mai place să fie pupat în fund la astfel de manifestări) au organizat încă o ediție a Simfoniei Lalelelor, cea cu numărul 36.
Să vă mai spun cât de frumos miroseau, prin Centru, nu florile, ci micii? N-are rost, că și dacă spun, cu spusul ma aleg. Sau să subliniez diin nou atmosfera de bâlci Care s-a creat cu această ocazie?  Ce rost ar avea?
De fapt, eu am participat aseară la concertul din Piața Primăriei și la focul de artificii care a urmat. Pe scenă s-au produs cei de la VH2 și Direcția 5. N-o să fac o recenzie a spectacolului, o să remarc doar sonorizarea execrabilă asigurată cu mult talent de către Coco Sound. Eu i-aș fi zis, mai degrabă, Caca Sound.
Oricum, lumea s-a distrat, a cântat impreună cu cei de pe scenă, a fost frumos. Pentru ceilalți, nu pentru mine care veneam de la muncă, din grădină. După cele 2 ore petrecute in Piață, simțeam că nu mă mai țin picioarele, așa că am renunțat la spectacolul oferit de fântâna muzicală. Și nu! Nu băusem nici măcar o bere. Venisem acolo mai mult pentru focul de artificii, iar acesta a meritat într-adevăr efortul. Cât sunt eu de cârcotaș, despre focul de artificii nu pot spune decât că a fost feeric. De fapt, de-acum încolo am învățat lecția: mă duc doar la sfârșit. Restul e pierdere de timp.

Comments (2)

La multi ani, George! Sa-ti fie ziua cum ti-o doresti tu, cu cine ti-o fi drag langa tine.

Multumesc mai Simfonico!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.