Cum au învăţat românii să numere

2

Postat de Geocer | in categoria Pamflet | pe data de 24-05-2013

Se pare că românii nu prea ştiau să numere, în urmă cu vreo 15-20 de ani. Aşa că, oamenii politici s-au apucat să-i înveţe.
Mai întâi le-a zis Nastase: „Să-mi număraţi ouăle!”. Dar în felul ăsta n-au învăţat să numere decât până la doi. Noroc că s-au apucat să-i numere casele. Asta i-a ajutat să înveţe să numere până la şapte.
Au numărat şi mandatele lui Ion Iliescu, dar s-au oprit tot la un număr micuţ: patru.
Nici cu referendurile de suspendare ale lui Basescu nu au avansat. Probabil că tocmai de-aia n-au ştiut să se numere între ei, aşa că nimeni n-a avut habar câţi ar fi trebuit să se prezinte la vot în iulie anul trecut ca să-l demită pe nelegitim.
Au mai fost şi unii care au numărat voturile multiple, dar le-a cam dat cu virgulă. Indiciu clar că încă nu învăţaseră destul.
Ei bine, situaţia pare a fi rezolvată în mod favorabil. De când a intrat Jiji la puşcărie, românii învaţă să numere zilele pe care acesta le petrece după gratii. În fiecare seară aud pe la televizor: „Azi a fost prima zi pe care Gigi Becali a petrecut-o la Rahova” sau „Azi, în a doua zi petrecută în închisoare, Gigi Becali i-a primit pe Meme Stoica şi pe Laurenţiu Reghecampf”.
Dă-i Doamne sănătate şi cât mai multe zile petrecute acolo unde e acum, spre binele poporului român care în felul ăsta are posibilitatea să înveţe să numere până la 1000, poate chiar şi mai mult!

Comments (2)

nici cu numaratoarea senatorilor si deputatiilor nu prea le-a iesit. Parca au intrat mai multi decat au iesit.

Aaa, chestia asta mi-a scapat. E inca o dovada a faptului ca nu stim sa numaram.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.