Sunt trist în seara asta

2

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele | pe data de 20-05-2013

Din capul locului trebuie să spun că-l detest pe Gigi Becali, așa cum îi detest pe Adrian Năstase, pe Dinu Patriciu și pe mulți alții care s-au îmbogățit in mod mai mult sau mai puțin fraudulos.
Consider că Becali își merită condamnarea de azi, ba chiar cred că aceasta e prea blândă. Așa cum și condamnarea lui Năstase mi s-a părut mult prea blândă. Cei doi au ridicat aroganța pe cele mai înalte culmi, de aceea cred că meritau din plin o lecție.
Și-atunci, de ce sunt trist tocmai în seara asta în care Gigi Becali a fost condamnat? Pur și simplu, nu mă pot bucura de răul altuia.
Îi doresc lui Becali să stea cât mai mult în închisoare. Lui Năstase îi doresc să revină acolo, iar altora care au dosare penale conținând infracțiuni clare le doresc să ajungă la rândul lor în spatele gratiilor. Îi asigur că vor avea parte de întreaga mea compasiune.

Comments (2)

Să ştii că ăsta e şi sentimentul meu. De obicei, fac multe glume pe Facebook. Acum am dat doar Like unora, dar eu nu am avut puterea de a ironiza. Nu-mi pare rău de Becali, îmi pare rău de familia lui, de fetiţele lui

Eee, lasa c-am depasit momentul atat eu, cat si tu!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.