Viitor fost preşedinte caut job

4

Postat de Geocer | in categoria Basescu, Pamflet | pe data de 16-05-2013

Mă pricep la multe: la vorbit în van, la creat atmosferă (fie bună, fie proastă, în funcţie de cerere), la femei, la băutură, la dans, la spus minciuni, la tăiat (salarii şi pensii, nu lemne), la agitat apele, la pescuit în ape tulburi etc. Latru la adversari şi-mi protejez prietenii. Muşc pe oricine încearcă să se atingă de mine sau de cei care-mi sunt loiali. Doresc post de preşedinte de partid din care să pot accede fie la funcţia de prim-ministru, fie la preşedinţia uneia dintre camerele parlamentului.

Cam asta pare că sugerează Basescu, având în vedere ultimele sale acţiuni şi declaraţii.
Într-un fel, omul e de înţeles: o să-şi termine mandatul la 62 de ani şi cum incompetentul ăla de Boc a ridicat vârsta de pensionare la 65, trebuie să-şi mai găsească un job de vreo 3-4 ani, acolo, ani necesari pentru a atinge vârsta de pensionare.
Ca să nu mai punem la socoteală faptul că EBA stă gură-cască pe la Bruxelles, în loc să vină acasă şi să pună mâna să-i facă vreo 2 nepoţei, să aibă de ce să se ocupe când n-o mai fi preşedinte. Necazul e altul: cine te mai angajează la vârsta asta şi cu un CV ca al lui Băsescu? Se poate vedea de la o poştă că tot ce atinge, strică.
Doar nişte masochişti care nu vor cu niciun chip să mai intre în Parlament peste 3 ani ar fi în stare să-i creeze Băselului un partid parlamentar în actualul mandat. Şi totuşi, cred că se vor găsi destui masochişti prin Camera şi prin Senat. Abia aştept să-i văd!

Comments (4)

eu stiam ca fostii presedinti raman parlamentari pe viata. Gresesc?

Fostii sefi de stat au parte de o gramada de facilitati, dar nu raman parlamentari. Emil Constantinescu a redevenit un om obisnuit dupa ce si-a terminat mandatul si a refuzat chiar si locuinta de protocol ce i se cuvenea.

Sugerez pensionare anticipata!

Da, dar pierde la bani si nu-i convine.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.