Constatări despre litoralul românesc

2

Postat de Geocer | in categoria vacanta | pe data de 13-06-2013

Dacă tot am fost în week end la mare, m-am uitat şi eu în stânga şi-n dreapta ca să văd cum arată litoralul acum la început de sezon. În general, aş zice că arată bine. Plajele sunt curate, nisipul e fin, apa mării e limpede. Am văzut câteva meduze, dar alge nu erau. În plus, drumul către mare s-a scurtat datorită autostrăzilor, deci se pare că sunt destule premize ca turismul să meargă ceva mai bine şi la noi. Cu toate că… nu se ştie ce va fi peste vreo lună-două, când vor sosi pe litoral cohortele de turişti aducându-şi fiecare toate proastele obiceiuri de a distruge şi de a face mizerie. Nici chestia cu lipsa algelor nu sunt convins că va rămâne valabilă în iulie şi august, căci astea se dezvoltă mai ales pe căldură.
Ar mai rămâne posibilităţile de distracţie, de agrement. Dar şi astea sunt scumpe! Închirierea unui velier costă 1400 Euro/zi. SkyJet-ul costă 100 lei/15 min. În concluzie, mergem pe litoralul românesc în concediu vara asta, sau nu? Eu unul încă nu m-am decis.

Comments (2)

daca ar fi sa petrec timp in tara eu nu m-as duce pe litoral; am o verisoara care vine in tara si ea a ales sa petreaca o saptamana pe litoral. 🙂

Eu nu mai fusesem pe litoralul nostru de prin 2007.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.