Distracție la maxim cu hp și apt

0

Postat de Geocer | in categoria vacanta | pe data de 10-06-2013

Se cuvine remarcat faptul că de organizarea efectivă a evenimentului la care am participat în week end s-a ocupat firma APT HR & Events. Spun acest lucru deoarece organizarea a fost excelentă, astfel încât invitații s-au simțit foarte bine.
Dacă vineri a fost ziua prezentărilor despre care am vorbit în articolul trecut, ziua de sâmbătă a fost rezervată distracției. Iar dacă prezentările celor de la hp au fost interesante, distracția a fost maximă. Am avut mai întâi ocazia să ieșim în larg cu un velier condus cu măiestrie de însuși Magelan (ăsta e numele lui, ne-a spus de mai multe ori) și să-l ascultăm povestindu-ne despre concursurile internaționale la care a participat, precum și despre peripețiile pe care le-a avut. Apoi ne-a arătat vasul său cu pânze (cel pe care am navigat noi era al firmei la care lucrează, normal), vas pe care l-a construit impreuna cu tatăl său in 10 ani (din 1981 până-n 1991). A fost o experiență unică și o călătorie de câteva ore, plăcută.
Dar asta n-a fost tot, căci pe plajă ne așteptau băieții cu SkyJet și cu FlyFish. Astea n-au mai fost doar niște experiențe unice, ci cu multă adrenalină. E complicat să vă explic ce-i ăla un FlyFish. Mai bine uitați-vă la filmulețul ăsta și veți înțelege.

Cât despre skyjet, ăsta e destul de cunoscut.
Bun, după ce-am brăzdat apele mării și am zburat pe spatele peștelui ni se făcuse cam foame așa că ne-am îmbarcat în autocare și am mers la Popasul pescarilor din Olimp unde am avut parte de o cină pescărească stropită din belșug cu vin alb. Iar la 12 noaptea când ne-am întors de la cină, organizatorii trăgeau de noi să ne ducă în club, la Mamaia. Eram epuizat, așa că am renunțat fără niciun regret la dans și m-am dus în cameră unde am dormit neîntors.
În concluzie, a fost așa de mișto week end-ul ăsta la mare încât mă gândesc să mă abonez la astfel de evenimente.

Comments are closed.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.