Hello Steaua. Bun venit în Liga a 2-a

1

Postat de Geocer | in categoria FC Arges, fotbal, Steaua | pe data de 04-06-2013

Dacă FC Argeș a fost retrogradată din cauza patronului pe care l-a mâncat în fund să arunce cu niște bani pe fereastră, arbitrilor care nici n-au favorizat în vreun fel echipa, nu văd de ce Steaua n-ar avea aceeași soartă acum când s-a dovedit că patronul său a umblat cu mita în valiză.
Tocmai aud la televizor pe un cunoscut comentator sportiv spunând că pentru faptele respective trebuie să răspundă cel care le-a înfăptuit, nu echipa. Păi bine, nea Ovidiule, când a fost Argeșul retrogradat din cauza faptelor lui Penescu, de ce n-ai zis același lucru?
Și ar mai fi un amănunt destul de important: atunci când FC Argeș a fost retrogradată, Penescu nu primise o condamnare definitivă. Acum, Jiji a primit-o (drept în freză). Deci, care-i concluzia? La LPF și la FRF regulamentele sunt aceleași pentru toți, sau se adaptează în funcție de „greutatea” infractorului?
Ce-mi pasă mie că Steaua va fi exclusă din cupele europene? Pentru că asta e o altă mare găselnița a susținătorilor clubului care câștigă dând mită. România are dreptul la un anumit număr de echipe în aceste competiții. Deci, România, nu Steaua. Asta înseamnă că locul Stelei va fi luat de o altă echipă românească, echipă căreia-i urez de pe acum mult succes. La fel cum îi urez și Stelei mult succes în liga secundă.

Huoooo Steaua!

P.S. Și o cugetare „à la perversu”: Păi ori avem Regulament, ori nu mai avem!”

Comments (1)

Te iubesc!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.