Week end la mare

3

Postat de Geocer | in categoria calatorii, De-ale mele | pe data de 07-06-2013

Săptămâna trecută, pe nepusă masă, mă trezesc în inbox cu un e-mail conținând invitația de a participa între 7 și 9 iunie la un eveniment organizat de HP România la Eforie Nord, Hotel Europa.
Am stat, m-am frecat la ochi, m-am scărpinat în scăfârlie, am citit din nou, dar tot nu-mi venea să cred. Nu că n-aș merita un week end la 4* plătit de HP sau de multe alte firme mari. De exemplu, cred că Microsoft mi-ar datora cel puțin un sejur de o săptămână pe Coasta de Azur. Dar cum de și-au dat cei de la HP ca-mi datorează asa ceva? Rămâne o enigmă. Cert este faptul că am verificat și nu e țeapă, deci dacă aveți nevoie de mine în acest week end v-am spus unde mă găsiți. Eventual, dacă nu sunt la hotel, aruncați un ochi și pe plajă. Sau, poate sunt la SkyJet, ori la regatta cu veliere, căci sunt prevăzute în program și astfel de activități.
Gata, acum vă las cu bine. O să vă povestesc în curând cum a fost. Iar săptămâna viitoare aștept invitația aia de la Microsoft. Bine, nici pe cei de la Apple sau Google nu i-aș refuza!

Comments (3)

De asta n-ai venit tu să-mi spui o vorbă de ziua mea..erai la mare pe gratis! pe soarele ăsta!

Dupa ce am citit postul acesta, am fugit repede pe imbox sa verific..poate mi-a trimis si mie HP vreo invitatie la mare…dezamagire mare. Nu am primit nimic de la HP..poate e doar pt. cei cu iesire la Marea neagra. (lol):). Have fun.

Ella, e bine sa perseverezi in a spera. Cine stie, poate-ntr-o zi…

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.