Decizia-i luată, la fel şi voucher-ul

2

Postat de Geocer | in categoria calatorii, vacanta | pe data de 25-07-2013

Şi anul ăsta am stat mult în cumpănă până să mă hotărăsc unde o să-mi petrec acea săptămână din an în care devin brusc turist. M-am gândit la Bulgaria, la Albania, la litoralul românesc şi la multe alte posibilităţi. Dar cum posibilităţile materiale îmi sunt limitate (altfel m-aş fi dus în Mauritius), a trebuit să aleg ceva cât de cât rezonabil din punct de vedere al preţului.
În final m-am decis pentru Tunisia. Oferta este foarte variată, începând de la 394 Eur/persoană (transport cu avionul, cazare la 3*** şi demipensiune) până la … nu ştiu exact că nu mă uit la ofertele cele mai scumpe. Eu am ales una de 524 Eur/persoană la All Inclusive.
Am înţeles că Tunisia este o ţară unde nu prea se poate dormi noaptea din cauza gălăgiei, că te împiedici la tot pasul de diverse insecte (să nu uit să-mi iau aparatul împotriva ţânţarilor şi lamelele), că e foarte cald, că mâncarea nu va fi tocmai pe gustul meu (se mănâncă oaie, fructe de mare şi alte marafeturi care mie nu-mi plac), că nu se comercializează băuturi alcoolice decât după ora 6 seara (nici măcar bere!), deci am toate premisele pentru o vacanţă „pe cinste”. Dar ce va fi şi cum va fi nu voi putea şti decât atunci când voi ajunge acolo.
Promit să-mi scriu aici, pe blog, impresiile şi să public multe poze. Sper să fie frumos, totuşi!

Comments (2)

Concediu placut.

Mulțumesc, Ella bella.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.