Romgleza animalelor din Pipera

6

Postat de Geocer | in categoria Pamflet | pe data de 26-07-2013

Am avut de curând ocazia să trec prin nordul Bucureştiului, mai precis prin Pipera. Cu această ocazie am remarcat faptul că în afară de bildingurile din oţel şi sticlă ale multinaţionalelor care şi-au stabilit sediul în zonă, încă mai există şi case obişnuite locuite de oameni obişnuiţi. M-am oprit să admir una dintre acestea şi astfel am asistat la o scenă impresionantă.
O găină tocmai îşi depusese oul în cuib, aşa că începuse să cotcodăcească cât o ţinea ciocul: „Căotcăudeic, căotcăudeic”. Trezite din somnul de după amiază, bibilicile traversară cu zgomot curtea rostind şi ele „Peicăt, peicăt”. Nici cocoşul nu se lasă mai prejos, aşa că, urcându-se pe coteţul căţelului începu să cânte „Căucăurigău”. Deranjat de atâta zgomot, câinele ieşi din cuşcă şi începu să latre la ele: „Hem, hem, hem!”.
În sfârşit, gospodarul ieşi din casă furios din cauza tevaturii create în ogradă şi începu să le certe: „Shut up, mother fuckers ce sunteţi!”.
Ehei, mi-am zis, treaba-i clară: romgleza e boală grea. Se transmite şi la oameni, şi la animale.

Comments (6)

Ha, ha! La grădiniţă, fie-mea a învăţat că lătratul câinilor e „Woof Woof” :)) Mulţi ani ea nu zicea „ham, ham”, ci „woof woof”. Chiar şi acum mă mai distrez cu ea, când îi spun că ea ştie şi limba engleză a oamenilor, dar şi pe cea a câinilor

Da, misto. Dar cainii din Pipera sunt caini romanesti. Ei doar au un pic de accent englezesc.

si curcanul face „gable gable gable”.

Asa face? Nici nu stiam!

da, asa face aici curcanul. 🙂

Curcanii canadieni sunt fani ai lui Clark Gable!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.