Sunt multe de comentat…

2

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele | pe data de 13-07-2013

Doar că nu prea am mai avut eu chef de scris în ultima vreme. Totuși…

  • Relu Fenechiu a fost condamnat la închisoare cu executare. Deși strigă în gura mare că e mâna lui Băsescu la mijloc, eu sunt convins ca-și merită pedeapsa, la fel ca și Năstase, ca și Becali și la fel ca mulți alți politicieni aflați încă în libertate.
  • Dan Voiculescu are impresia că încă mai poate prosti lumea, echivalând cercetarea în libertate a unuia dintre supușii săi cu un certificat de bună purtare și cu neînceperea urmăririi penale. Omul este cercetat în continuare pentru șantaj, domnule Voiculescu, deci nu-l putem încă scoate curat și uscat.
  • Lui Gigi Becali nu i s-a permis să participe la funerariile mamei sale. Mi se pare un exces de zel extrem de exagerat din partea autorităților. Nu știu exact ce prevede legea, dar mi se pare un lucru absolut uman să-i dai o zi de învoire unui condamnat căruia-i moare unul dintre părinți.
  • Bacalaureatul s-a încheiat, anchetele continuă. Cei care au dat 200 de lei și cei care au primit 500 de lei șpagă vor fi aspru pedepsiți. Cei care au dat și au primit zeci de mii de euro n-au de ce să se teamă: procurorii anticorupție sunt ocupați cu anchetarea elevilor și profesorilor.

Și cu toate astea e vară, soarele strălucește, apa mării și a piscinelor ne așteaptă primitoare ca să ne bălăcim în ea, iar nisipul fin abia așteapta să ne așezăm pe el la plajă. Oare se merită să ne pierdem vremea cu problemele și specimenele de mai sus?

Comments (2)

N-a murit mama lui Gigi Becali, ci mătuşa lui. Nu ştiu dacă schimbă cu ceva opinia ta…

Da, am aflat și eu că era mătușa, nu mama, dupa ce scrisesem. Ca să vezi cât de incult sunt!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.