Mi-am făcut bagajele. Plec în Bulgaria

2

Postat de Geocer | in categoria calatorii | pe data de 29-09-2013

La fel ca anul trecut, și în această toamnă voi reprezenta firma la care dau cu sapa, la Târgul Internațional de la Plovdiv.
– Te duci în Bulgaria? Ai grija că am auzit că pe-acolo se fură mașini într-o veselie, mi-a zis un amic.
– Vezi-ți de treabă, i-am răspuns, că e a patra oară cand merg cu mașina in Bulgaria și nu mi s-a furat. Cine naiba fura Loganuri? Măcar dacă riscă, să riște și ei pentru o mașina mai bengoasă ca a ta. Deci, tu să ai grjă să nu mergi niciodată pe-acolo!
De fapt, care-i chestia cu mașinile care se fură la sud de Dunăre? Din zecile de mii de români care merg anual în Bulgaria, doi au avut ghinionul să li se fure mașinile. Cazurile au fost intens mediatizate, iar cei ce se hrănesc doar cu știri de senzație au tras o concluzie generalizatoare: în Bulgaria ești în pericol să ți se fure mașina. Ce conteaza că e vorba de 2 cazuri din 50000? Sau altceva: ce, în România nu s-au furat niciodată mașini? Sau în Germania? Ei, aș!
Acestea fiind zise, vă anunț că peste cateva ore voi încăleca din nou pe șaua Loganului din dotare, iar după-amiaza voi ajunge la Plovdiv. De mâine până sâmbătă mă găsiți în Pavilionul 8 al Târgului. S-auzim de bine!

Comments (2)

George, poate 2 pe săptămână 😀 Dar tu cu Loganul nu trebuie să-ţi faci griji

Nici nu-mi fac!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.