Greu de vindecat (2)

1

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele, sanatate | pe data de 28-10-2013

Vine o zi în viața oricărui român când, vrând-nevrând (dar mai ales nevrând) trebuie să ia în piept sistemul medical national. În acel moment te simți mic, insignifiant. Trebuie să te înarmezi cu multă răbdare și să ai grijă să nu mori înainte de a ajunge să se ocupe cineva de tine.
D-un par egzamplu, eu: luni am mers la medicul de familie. Dar am mers în două etape, că pe net scria că ar avea program dimineața, dar în realitate avea după-amiaza. Așa că radiografia am facut-o abia a doua zi. După ce am stat cel puțin o oră la coadă! Urmează încă o vizită la medicul de familie și încă o trimitere către medicul specialist. Care nu face decât să constate un lucru evident încă de la început: trebuie să te internezi.
Merg să mă internez da-i prea târziu. Internările se fac dimineața. Așa că o asistentă drăguță mă cheamă miercuri la opt și jumătate. Miercuri nu aveau paturi libere, deci a rămas pe joi. Și uite-așa am pierdut 3 zile pe drumuri, iar boala n-a stat pe loc. Se poate muri cu zile în România? Răspunsul este evident.

Comments (1)

Fii tare, Cernatescule! Multa sanatate!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.