Greu de vindecat (3)

1

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele, sanatate | pe data de 29-10-2013

Vă spun sincer și fără nicio urmă de sarcasm: personalul medical de la secția la care sunt internat manifestă multă compasiune si este foarte atent cu pacienții. Dacă-ți face o asistentă de-aici injecție, pe lângă faptul că ți-o face foarte încet, te mai și întreabă de vreo 2-3 ori dacă te doare. N-am auzit nicio aluzie la șpagă, nimic din comportamentul personalului de aici nu te duce cu gândul că ar dori să dai ceva. Iși fac, pur și simplu, datoria.
Și-atunci, dacă te-ai simțit tratat omenește, știind și faptul că au salariile pe care le au, probabil că în final o să le dai câte o mică atenție. Dar dacă ai făcut-o în acest mod, iar a doua zi te apuci să bați toba la toată lumea despre ce șpăgi ai fost nevoit să dai la medici și la asistente, atunci chiar că ești măgar.
Tocmai de aceea nu voi vorbi nimic aici despre șpaga din sistemul medical. Din punctul meu de vedere, aceasta nu există. Atât medicul cât și asistentele dar și ceilalți salariați m-au tratat corect, fără să le dau nimic.
Oi fi eu mai norocos, sau cei care vorbesc despre șpagă exagerează?

Comments (1)

sănătate multă
și însănătoșire grabnică

ptr că avem/am nevoie de tine, Geocer

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.