Ne-a vizitat Poliția bulgară

4

Postat de Geocer | in categoria calatorii | pe data de 03-10-2013

Etichete:

A fost un moment inedit vizita a 2 agenți de poliție la standul nostru. De fapt, nu doar noi am avut onoarea, ci toți expozanții. Oamenii aveau de transmis un mesaj, de aceea veniseră. Mesajul a fost „Vă rugăm să aveți grijă și să nu vă lăsați nesupravegheate echipamentele electronice (laptop, telefon, tabletă), păstrați-le astfel încât să nu fie la îndemâna hoților”. N-am auzit de vreun caz de furt de la standurile de-aici, dar e mai bine să previi.
Vizita asta mi-a amintit de prima mea călătorie la Paris. Mergeam acolo la o firmă de IT, pentru circa 2 luni. Reprezentantul firmei ne-a făcut un scurt instructaj in privința modului de utilizare a metropolei. Printre altele, ne-a spus clar: „Aveți mare grijă la buzunare, mai ales în locurile aglomerate. Sunt mulți hoți de buzunare la Paris.” „Și la Paris?” m-am arătat eu mirat. „Ca peste tot în lume”, a fost răspunsul său.
În concluzie, la Plovdiv, la fel ca peste tot în lume, există hoți. Asta nu-i o noutate!

Comments (4)

Asta a patit si un project manager de la noi, acum 2 ani cand a mers in Paris, nestiind cum e cu „aveti grija la buzunare” a ramas fara portmoneu (nu a avut acte il el, doar bani, iar dupa patanie si-a „pazit” buzunarele f. bine.Revenit in Ca a venit la mine sa-mi spuna ca in Paris sunt tigani romani peste tot. 🙁

In 1997 cand am fost eu pentru prima data la Paris, tiganii romani inca nu ajunsesera acolo. Hotia n-au inventat-o nici romanii, nici tiganii.

Deci a scris. Tocmai ma pregateam sa-l critic pentru ca s-a documentat degeaba!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.