Reclamația unui mort către DNA

Posted by Geocer on 23 octombrie 2013 in aberatii, Pamflet |

N-am stat sa mă uit, dar am vazut aseară un titlu la o televiziune de știri: un mort a făcut reclamație la DNA în legătură cu referendumul. Iată mai jos textul acestei reclamații. O exclusivitare geocer.ro

Domnule Procuror,
Subsemnatul Vasilescu Petrică având domiciliul de veci in cimitirul comunei x din județul Teleorman, parcela 6, aleea 2, cu respect vă aduc la cnoștința următoarele:
În data de 31 iulie 2012 îmi dormeam liniștit somnul de veci, când, în jurul orei 10 dimineața am auzit niște zgomote ciudate în cimitir. M-am ridicat puțin în coate ca să văd ce se întâmplă și am rămas îngrozit de ceea ce am constatat. Domnul Liviu Dragnea, împreună cu alte circa 10 persoane, treceau de la mormânt la mormânt și-i dezgropau pe morți. În scurt timp mi-a venit si mie rândul, așa că am fost scos de acolo și pus în rândul cetei de dezhumați. După ce ne-am adunat circa 200 de persoane, am fost aliniați ca la armată, apoi ni s-a dat comanda militărească: „Spre secția de votare, înainteeeeee marș!”.
Am fost duși la secție, președintele acesteia ne-a primit cu brațele deschise și ne-a înmânat câte un buletin de vot și o ștampila, sfătuindu-ne prietenește s-o aplicăm în căsuța cu DA.
După ce am votat cu toții, ni s-a dat comanda: „Direcția cimitir, înainteeeee marș!” și asta a fost tot. Vă rog să retineți că n-am mai fost înmormântați așa cum ne gasiseră, iar fiecare a trebuit să se descurce pe cont propriu. Ni s-a spus că Domnul Dragnea nu mai are timp de noi căci trebuie să mai meargă și prin alte comune pentru aceeași operațiune.
Drept pentru care, înaintez această plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea, deoarece ne-a scos din morminte și nu ne-a mai băgat la loc.

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.