Greu de vindecat (4)

7

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele, sanatate | pe data de 06-11-2013

În spital, toate zilele sunt la fel. Dis de dimineață ne trezește o infirmieră care vine să deschidă geamurile și să ne anunțe că în curând vom beneficia de vizita asistentei pentru tratament. Urmează, evident, tratamentul. Fiecăruia i se dă conform prescripției. Pe mine nu mă bagă in seamă.
Urmează îngrijitoarea care mătură, apoi spală prin fiecare salon. La scurt timp apare infirmiera cu rolul de a dezinfecta chiuveta, noptierele și pervazurile ferestrelor.
Pe la 8.30 primim micul dejun: o cană de ceai turnată cu polonicul dintr-o găleată din tabla galvanizată (dintr-aia care se folosește la țară ca să dai apă la vacă) și o felie de pâine cu ceva (gem, sau brânză, sau un ou fiert).
Urmează o pauză până la tratamentul de la ora 10, tratament care se întâmplă pe la 10.30. După tratament, iar avem pauză. În funcție de doctor, în acest răstimp are loc vizita.
Masa de prânz este servită pe la ora 13.00 și constă într-o ciorbă de legume (de obicei nesărată) și o mâncare de ceva (cartofi, fasole, mazăre etc.). Tratamente se fac și la ora 14.00, și la 18.00, și la 22.00. Cine are tratament. Cine nu, lâncezește prin salon sau iese pe-afară, când e vreme frumoasă. Un singur moment ar mai fi de remarcat: masa de seară, in jurul orei 18.00.
Cam asta-i tot. Eu mă mai distrez cu iPad-ul, citesc o carte de Mark Twain, răspund la e-mailuri (inclusiv la cele de serviciu) și cam atât. Plictiseală? Nici măcar nu-mi dau seama. Aștept week end-ul pentru că doctorul mi-a promis că-mi dă voie să-l petrec acasă.

Comments (7)

wow..stiu galeata aceea de ceai. In anul 2002 (maternitate) a fost ultima oara cand am „baut” ceai servita asa. Sa inteleg ca nu s-a schimbat nimic de atatia ani.
Sanatate iti doresc si sa iesi cat mai repede de acolo.:)

Nu s-a schimbat mare lucru, stai linistita.

Geo,

Nu înțeleg, m-am dus și pe postările anterioare..ești la spital, asta văd..nici nu știu cum să te întreb. Mai bine n-o fac..

Știu cum era într-un spital din Pitești- vreo două săptămâni, m-am dus de trei ori pe zi la soț.( mereu a trebuit să am bani cu mine)
Știu cum este într-un mare spital ”capitalist”- am ajuns anul trecut într-o seară se sâmbătă..( să spun suma?? nu.)

Din tot sufletul îți doresc SĂNĂTATE!!

Gina, n-avem ce face. Cand ne imbolnavim, trebuie sa mergem la spital. Dar nu-mi fac griji: o sa ma vindec pana la urma.

N-am mai intrat de mult pe blog si am numai surprize neplacute! Prietenii s-au rarit sau au probleme si, colac peste pupaza, cred ca cineva mi-a spart contul, ca am gasit pe blog cuvinte „inverzite”, sus, in bara, un filmulet, cred…nu am indraznit sa dau clic pe el, nu mai pot accesa „design”…
Problemele mele se vor rezolva cumva. Sper ca si ale tale sa dispara cat mai repede si sa iesi din spital sanatos si fara sa capeti alte „bucurii” de acolo!
Inca odata iti doresc multa sanatate!

Marada, blogspot-ul are niste probleme de ceva vreme. Nici eu nu mai pot sa-mi accesez panoul de control de acolo!

Cunosc, din păcate, „ritualul”.
Însănătoşire grabnică!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.