Cei trei care au speriat România

0

Postat de Geocer | in categoria Basescu, politica, Ponta | pe data de 19-12-2013

M-am abţinut de la a comenta evenimentele care au avut loc în ultimele săptămâni pe scena politică românească. Totuşi, câteva concluzii se impun.
– Ponta se află între ciocan şi nicovală. Pe de o parte, baronii din PSD fac presiuni asupra lui ca să promoveze legi prin care să le dea bani mulţi şi în acelaşi timp să le ofere posibilitatea de a-i fura. Pe de altă parte, Băsescu îl taxează de fiecare dată când încearcă să le dea acestora satisfacţie. Exasperat, le-a spus-o pe şleau baronilor: „Mai aveţi şi voi răbdare 11 luni ca să scăpăm de ăsta!”
– Băsescu rămâne la fel de agresiv şi de necioplit cum a fost întotdeauna. Dar din motive de imagine, în ultima vreme pozează în „ăla bun”. Stopând câteva intenţii de jaf PSD-iste împuşcă doi iepuri dintr-un foc: îşi creşte popularitatea şi în acelaşi timp i-o face ferfeniţă pe cea a lui Ponta.
– Crin Antonescu face un slalom periculos printre Ponta şi Băsescu, încercând să pară omul cu capul limpede în toată această nebunie. Pe mine personal nu mă convinge.
În concluzie, să ne ferească Dumnezeu ca PSD-ul să aibă şi majoritatea în Parlament, şi un preşedinte de partea lor. De va fi aşa, vom asista neputincioşi la cel mai mare jaf din istoria României. Am zis să ne ferească Dumnezeu? De fapt, ar trebui să ne ferim singuri, căci Dumnezeu nu are drept de vot.

Comments are closed.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.