Testament de om modern

1

Postat de Geocer | in categoria Pamflet | pe data de 28-12-2013

Subsemnatul Pantelică Bimbaloi, fiind în deplinatatea facultăților mintale și simțind că mi se apropie sfârșitul, scriu acest testament spre a sti cum sa-mi împărțiți bruma de avere după ce eu voi trece în lumea celor drepți.
Astfel, conturile mele Yahoo! și Youtube i le las mostenire fiului cel mic. Fiule, să le stăpânești sănătos și să te bucuri de ele cât vei trai, iar mai departe sa le lași la randul tau moștenire cui vei dori.
Parola de Internet banking i-o las fiului cel mare. Nu am bani în cont, dar facilitățile oferite de program sunt minunate.
Domeniul personal .ro îl dau scumpei mele soții care mi-a fost alaturi până la sfârșit. Să-i dea bunul Dumnezeu sănătate ca să se bucure de acest domeniu așa cum m-am bucurat și eu, făcându-l tot mai roditor, an de an.
Și in sfârșit, contul de facebook cu acces la toate aplicațiile îl las drăgălașei mele fiice care sunt sigur că va spori punctele acumulate de mine în diverse jocuri și că va ține în continuare legatura cu toți cei peste 3000 de prieteni pe care-i am.
Acestea sunt ultimele mele dorințe și sper că n-am uitat și n-am nedreptățit pe nimeni. Așa să-mi ajute Dumnezeu!

Comments (1)

un an nou mai bun !
cu drag,

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.