Aparat de bătut câmpii

1

Postat de Geocer | in categoria Oameni si fapte, Opiniile mele, tv | pe data de 25-01-2014

Acesta ar putea fi noul nume al vechiului televizor. N-a fost canal TV românesc care să nu se hrănească zilnic din catastrofa aviatică de la începutul acestei săptămâni. N-a fost prezentator, comentator sau invitat care să nu devină brusc expert în aviație, în operațiuni de salvare, în transmisiuni sau în localizări. Toți s-au unit ca unul și s-au apucat să arunce cu pietre și noroi în instituțiile pe care le-au considerat responsabile, atât de catastrofă, cât și de catastrofala operațiune de găsire și salvare a victimelor.
Din fotoliul de invitat sau de moderator TV, de la căldurica oferită de studioul de televiziune, lucrurile se văd altfel și e foarte ușor să-i judeci pe alții. Dar tare mi-ar fi plăcut să-i văd pe acești viteji ce se arată dupa război alergând de colo-colo prin Munții Apuseni, escaladând culmi și căutând prin zăpadă epava aeronavei. Sunt convins că le-ar fi pierit orice chef de a-și mai da cu părerea despre lucruri în privința cărora sunt complet pe dinafară.

Comments (1)

Radem glumim, dar avand in vedere politica noastra frumoasa nu putem decat sa spunem practic sunt oamenii care bat campii si culmea ei n-au nevoie de masina, sunt prea buni, doar ca nu ii intelegem noi, nu ?

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.