1

Aparat de bătut câmpii

Posted by Geocer on 25 ianuarie 2014 in Oameni si fapte, Opiniile mele, tv |

Acesta ar putea fi noul nume al vechiului televizor. N-a fost canal TV românesc care să nu se hrănească zilnic din catastrofa aviatică de la începutul acestei săptămâni. N-a fost prezentator, comentator sau invitat care să nu devină brusc expert în aviație, în operațiuni de salvare, în transmisiuni sau în localizări. Toți s-au unit ca unul și s-au apucat să arunce cu pietre și noroi în instituțiile pe care le-au considerat responsabile, atât de catastrofă, cât și de catastrofala operațiune de găsire și salvare a victimelor.
Din fotoliul de invitat sau de moderator TV, de la căldurica oferită de studioul de televiziune, lucrurile se văd altfel și e foarte ușor să-i judeci pe alții. Dar tare mi-ar fi plăcut să-i văd pe acești viteji ce se arată dupa război alergând de colo-colo prin Munții Apuseni, escaladând culmi și căutând prin zăpadă epava aeronavei. Sunt convins că le-ar fi pierit orice chef de a-și mai da cu părerea despre lucruri în privința cărora sunt complet pe dinafară.

1 Comment

  • Madalin spune:

    Radem glumim, dar avand in vedere politica noastra frumoasa nu putem decat sa spunem practic sunt oamenii care bat campii si culmea ei n-au nevoie de masina, sunt prea buni, doar ca nu ii intelegem noi, nu ?

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.