Cine n-are noroc, n-are!

1

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele | pe data de 23-02-2014

Nu stiu cum se face, dar tot ascultand radioul si reclamele care sunt difuzate, de multe ori ma simt dezavantajat și discriminat. Îmi sunt transmise atât de multe oferte interesante, încât îmi pare nespus de rău ca nu pot sa profit de ele.
Uite, de exemplu, o reclamă zice cam așa: ,de când dentistul mi-a recomandat pasta de dinți L, aceste situații nu mă mai îngrijoreajă”. Mare noroc are fàtuca aia. Mie nu mi-a recomandat dentistul acea pastã de dinti, deci iata o prima discriminare.
„Retentia de apa e un chin?/Ia A… „, spune o alta reclama. Iar ma simt dezavantajat. Organismul meu nu retine apa, dimpotriva, o elimina de nu se vede.
„De cand am aflat de A…, am mult mai multa libertate de miscare.” Mare noroc are babuta aia care face reclama unui medicament ce pune in miscare articulatiile. Eu n-am aflat de el, asa ca ma misc tot in ritmul meu.
„Ai ceva sa le spui celor dragi, prietenilor, colegilor sau chiar vecinilor?”. Nu, n-am nimic sa le spun! Na, ca am ratat si ocazia asta.
Iar la final, un exemplu de oportunitate ratata care nu mai tine de publicitatea difuzata la radio. Pe ultimul meu bilet de iesire din spital, doctorul mi-a scris cu majuscule „FUMATUL INTERZIS”. Cand am citit, mi-a parut extrem de rau cã sunt nefumator. Sunt convins ca daca m-as fi lasat de fumat, m-as fi simtit cu mult mai bine!

Comments (1)

Aci chiar ca ai dreptate prietene Geocer: daca ai fi fumat, te lasai de fumat, dar cum nu fumezi… Din pacate si mie mi-a zis doctorul sa las fumatul ca dau coltul dar… pot?

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.