Îl cunosc pe actorul ăsta…

6

Postat de Geocer | in categoria Opiniile mele | pe data de 18-02-2014

…Joacă în reclama la guma de mestecat.
Pe vremuri, când spuneai că-l știi pe un anumit actor, imediat iți aminteai și în ce film sau in ce piesă de teatru l-ai văzut. Acum, se pare ca tinerii actori debutează, nu într-o producție cinematografică și nici în vreo punere în scenă a unei anumite piese. În ziua de azi, debutul se face în clipurile publicitare.
Îmi și închipui ce bătaie se dă pentru un rol principal in reclama la Dry Cooker sau cât de dezamagit este cel care trebuie să facă doar figurație.
Gândurile astea mi-au trecut prin cap în momentul în care l-am văzut pe Paul Ipate, interpretul rolului principal în noul serial difuzat joia de PRO TV. Mi se părea că-l știu de undeva, iar până la urmă mi-am amintit că-l văzusem intr-un clip publicitar. Dar nici până acum nu am reușit să-mi amintesc la ce anume este reclama aia în care joacă. Mare pierdere!

Comments (6)

Vodafone. Si Antonio Banderas face reclama la Orbit… A nu se intelege ca imi place Paul Ipate. E ceva de filmul ala, daca tot l-ai vazut?

Se doreste a fi o comedie, dar pe mine nu m-a facut nici macar sa zambesc. Deci…

Banii, banii, banii!

Trebuie si ei sa-si castige existenta cumva! Stela si Arsinel nu fac reclama la Catena?

Stela si Arsinel fac reclama pe bani multi, ca sunt actori celebri. Astia mici…tare mie-e tema ca o fac mai mult ca sa se faca si ei cunoscuti.

Dreptu-i! Astia mai tinerei si mai necunoscuti se multumesc si ei cu mai putin!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.