Weekend-ul strãinilor

2

Postat de Geocer | in categoria Opiniile mele | pe data de 16-03-2014

Am avut parte de un week-end foarte interesant.
Sâmbătă a fost ziua națională a Ungariei, iar maghiarii din România au ținut s-o sărbătorească și ei prin diverse manifestații. S-a arborat steagul Ungariei, oamenii s-au costumat în costume populare maghiare, s-a cântat muzică populara ungurească și așa mai departe. O parte a românilor au fost foarte revoltați de faptul că toate acestea s-au întâmplat pe teritoriul nostru național (pe undeva prin Transilvania) și au organizat contramanifestații.
Duminică a fost sărbătorit Sfântul Patrick, protectorul Irlandei. Irlandezii din România au ținut să-l sărbătorească și ei prin diverse manifestații. S-a arborat steagul Irlandei, oamenii s-au costumat în costume populare irlandeze, s-a cântat muzică populara irlandeză, s-au blocat câteva artere de circulație din București pentru a avea loc o defilare irlandeză și așa mai departe. Românii au fost foarte încântați de aceste manifestații și au participat la ele cu multă plăcere.
Observați diferența?

Comments (2)

ighen draghe, diferentza la el ke la irlandezi nu trebe ardiaalu.

Draghe o’bela, cand am mers in Ungaria, luasem Ardealul in portbagaj ca sa li-l dau daca nu mai scap de ei. Dar nu mi l-a cerut nimeni, asa ca l-am adus inapoi.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.