6

Îmi vine să le plâng de milă

Posted by Geocer on 9 aprilie 2014 in Pamflet |

Tocmai am văzut la televizor un reportaj despre cum au evoluat averile patronilor facebook, amazon, google si twiter în urma listării la bursă a companiilor respective.  Așa, d-un paregzamplu, Zuckerberg a plecat de la vreo 9 miliarde de dolari, a urcat la 20, a coborât din nou la 9, iar a urcat la 20, iar acum, de curand, a pierdut din nou 5 miliarde, rămânând sărac lipit, cu o avere de doar 15 miliarde.
Păi să nu-i plângi de milă? Are și el familie, copilași care-i cer de mâncare, datorii la bancă, probleme. Ce să facă mai întâi cu 15 miliarde? Ce să pună pe prim plan și ce să mai amâne până când bursa îl va îmbogăți din nou? Poate ar avea și omul chef să bea o bere, poate ar vrea să-i cumpere nevestei o bluză, sau o rochie. Cum să-și permită astfel de extravaganțe, dacă tocmai a pierdut 5 miliarde? Nu mai vorbesc de o vacanță în Caraibe, că probabil aia reprezinta un vis total irealizabil. Săracul de el!
Și nu este singurul demn de mila noastră, căci și patronii celorlalte companii citate mai devreme par a avea aceeași tristă soartă. Hai că mă duc să-mi iau o batistă să-mi șterg lacrimile, că deja nu mă mai pot abține. Așa sunt eu, milos din fire, mai ales cu aștia săraci.

6 Comments

 • Ema spune:

  Si eu care credeam ca ai scris despre Mazare.Sau lui ii scrie Gogut?

  • Geocer spune:

   Cred ca Goguț a crescut prea mare, s-a maturizat și a renunțat la obiceiul de a scrie.

 • marada spune:

  Ma gandesc sa-i imprumut cu ceva bani cand mi-o veni pensia. Asa sunt eu: milostiva!

  • Geocer spune:

   Nu e o idee rea. Am putea lansa si o campanie de strangere de fonduri. Ca slogan am putea pune „Impreuna il salvam pe Zuckemberg”.

 • nakudo spune:

  aici ai gresit,draga Geocer,s-ar putea aloca timp si convinge cat mai multi oameni sa adere la retea intre doua laikuri.amu ,personal o sa studiez ,,adanc”aceste semnale de alarma,crestineste vorbind si poate ma inscriu pentru el la ,,Dansez pentru tine”iar oameni de suflet m-ar putea vota.:)eurovisonul l-am ratat nu apucase sa-mi creasca barba suficient.

  • Geocer spune:

   Uite ca la astfel de solutii nu ma gandisem. Oricum, este emotionanta solidaritatea de care dam dovada!

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2021 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.