Protestul Ambasadei Republicii Belgravistan

Posted by Geocer on 25 iulie 2014 in Pamflet |

Astăzi, Ambasada Republicii Belgravistan la Bucureşti a remis Ministerului Afacerilor Externe al României o notă de protest împotriva proastei imagini pe care reclamele difuzate la TV de către o anumită firmă o creează Belgravistanului. În comunicat se precizează:
„De câteva luni, firma RCS-RDS creează o imagine proastă ţării noastre prin difuzarea cu o frecvenţa deşănţată a unor reclame care prezintă în mod eronat modul de viaţă şi nivelul de trai al cetăţenilor noştri. Astfel, prin trunchierea imaginilor şi a sunetului, o gospodină care dă nişte mămăligă de mâncare la câini, pare că le dă acestora să mănânce aur. Este o idee stupidă pe care nici măcar nu ne obosim să o combatem, căci sunt convins că nimeni nu crede aşa ceva. Într-un alt clip publicitar, se creează falsa impresie că un cetăţean din Belgravistan ar fi cumpărat celebrul tablou Monalisa de la Muzeul Luvru. Acest lucru este un fals la fel de grosolan ca şi primul, căci oricine a vizitat în ultima vreme Luvrul a putut constata că portretul se află în acelaşi loc în care îl ştim…”
În finalul notei de protest se menţionează:
„Considerăm că tolerarea în continuare a acestui tip de denaturare a realităţii aduce grave deservicii relaţiilor bilaterale dintre România şi Belgravistan. De aceea vă cerem în mod imperios să luaţi măsuri pentru interzicerea difuzării reclamelor de acest gen.”

Etichete:

Copyright © 2007-2021 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.