Bilanț de 2014

Posted by Geocer on 29 decembrie 2014 in De-ale mele |

Atunci când a început sfârșitul (de an) m-am gândit și eu să-mi fac un bilanț, căci așa se obișnuiește. Prima idee care mi-a venit în minte a fost aceea de a „arunca” pe facebook o chestie de genul „Anul ăsta a fost de tot rahatul. Dar nu-mi fac griji, căci 2015 se anunță și mai rău”.
Apoi mi-am dat seama că aș fi nedrept dacă aș spune acest lucru, așa că m-am hotărât să nuanțez aici, pe blog.
E adevarat că 2014 a debutat pentru mine cu niște probleme de sănătate continuate din 2013, probleme care au determinat și o intervenție chirurgicală pe la jumătatea lunii ianuarie, dar ulterior lucrurile au reintrat în normal, așa că am avut și câteva momente plăcute.
Am avut niște călatorii, atât în țară cât și în străinătate, unele în interes de serviciu, altele pentru concediu și relaxare, călătorii care m-au scos din rutina cotidiană și mi-au oferit posibilitatea de a vedea lucruri interesante și de a cunoaște oameni noi. Despre proiectele profesionale în care m-am implicat și care mi-au adus anumite satisfacții n-o să vorbesc aici, căci ar trebui să amintesc și despre dezamagirile pe care le-am avut, iar pe acestea prefer să le păstrez pentru mine.
Dar spre sfârșitul anului am participant la un eveniment care mi-a plăcut în mod deosebit. Este vorba de întâlnirea cu ocazia a 20 de ani de la terminarea facultății de inginerie. Mi-am revazut colegi și colege pe care am ocazia destul de rar să-i întâlnesc, i-am revazut pe cei mai dragi profesori, am petrecut o seară și o noapte minunate împreună cu ei. A fost emoționant, a fost frumos, a fost minunat. Și am decis ca peste 5 ani să facem întâlnirea de un sfert de secol. Abia aștept!
Cum se anunță 2015? În primul rând, extrem de dificil din punct de vedere profesional. În ceea ce privește momentele frumoase, sunt convins că voi găsi posibilitatea de a construi și cateva astfel de momente. Dar cum niciodată nu știm ce ne rezervă viitorul, rămâne să vedem ce va mai fi.

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.