La mulți ani

4

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele | pe data de 31-12-2014

Le mulțumesc tuturor celor care mi-au vizitat blogul în anul care se încheie, celor care m-au contactat folosind optiunea respectivă, celor care au comentat articolele mele și celor carora le-a plăcut ceea ce am scris, indiferent daca s-au manifestat cumva sau nu. Sper ca în noul an să am mai mult chef de scris și să revin la o cadența ceva mai mare a articolelor. Subiecte sunt din belșug, nu mă pot plânge.
Acestea fiind zise, va urez tuturor un an nou fericit, plin de realizări, atât pe plan profesional cât si personal, satisfacții la nivel emoțional, dar și material, dar în primul și în primul rând vă doresc tuturor multă sănătate. Am avut ocazia sa constat că e cea mai prețioasă, tocmai de aceea vă urez să aveți parte de ea.
La Mulți Ani!

Comments (4)

LA MULŢI ANI !!!

Toate cele bune, Laurentiu, atat tie cat si intregii familii.

La multi ani!!!

Acum, ca tot ma plictiseam putin asa pe la munca, am zis sa vad ce mai fac prietenii mai vechi, asa ca, printre alti bloggeri din care faceam si eu parte odinioara, v-am cautat si ma bucur ca v-am gasit, ma bucur ca inca va mai tineti de treaba si vo urez sa va aduca anul asta ce deja a inceput multe bucurii si impliniri!

Poate ne mai regaisim in sfera, astept inspiratia care sa imi dea primul articol 🙂

La multi ani si tie, micuta rosie

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.