Isterii

Posted by Geocer on 17 septembrie 2015 in Opiniile mele |

Observ în ultima vreme că se manifestă în spațiul public românesc (dar nu doar în acesta) o serie de isterii complet gratuite.
În primul rând, niciun refugiat arab nu și-a manifestat dorința de a veni în România. Ba mai mult decât atât, refugiații au ocolit in mod sistematic și organizat țara noastră. Cu toate acestea, primesc zilnic o grămadă de avertismente/alarme/atenționari cu privire la iminența invadării plaiului mioritic de către numiții refugiați. Păi asta nu-i isterie?
O isterie La fel de mare este cea a autorităților maghiare care vor sa construiască un gard de vreo 70 Km la granița cu România pentru a preveni fluxul de refugiați care ar putea ajunge la ei prin țara noastră. Păi dacă niciunul nu vrea să vină pe aici, de cine te ferești?
Iar autoritățile române protestează în gura mare în legătura cu această soluție adoptată de unguri. De ce? Cu ce ne afectează pe noi românii? Cu nimic, zic eu. Gardul va fi construit pe teritoriul Ungariei și va fi platit de unguri. Va exista imtr-o zonă în care nu sunt puncte de trecere a frontierei, deci nu vom da cu nasul în el când vom dori sa trecem în mod legal frontiera cu Ungaria. Oare mai există români care doresc să treacă în mod ilegal această frontieră? Dacă există, atunci sunt infractori, căci oamenii cinstiți trec granița prin punctele de frontieră legale. Și atunci, de unde această isterie împotriva gardului ungar? Lasă-i frate să construiască oricâte garduri vor ei, la ei în țară și pe banii lor. Că doar nu ne-au cerut nouă bani ca să se vindece de șovinism.

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.