N-au făcut bine, dar bine i-au făcut

0

Postat de Geocer | in categoria Opiniile mele | pe data de 12-06-2017

Din ce se spune pe ici pe colo, se pare ca polițiștii colegi cu cel lovit de Cristian Boureanu la sfârșitul săptămânii trecute au pus mâna de la mână și i-au tras acestuia (lui Boureanu) o bătaie soră cu moartea. Nu știu cât de adevărate sunt știrile, dar acestea vorbesc de traumatism cranio-cerebral, de vreo 7 dinți sparți și așa mai departe.  Vai, domnule, cum să apeleze Poliția Română la astfel de tratamente inumane? Nu e nici legal și nici moral.
Dar e legal și moral ca tu, simplu cetățean, să lovești un polițist? Polițistul iși facuse doar datoria, oprise o mașină în trafic, verificase actele, nu constatase nimic suspect, așa că îi urase drum bun participantului la trafic. Mi s-a întâmplat și mie de câtev ori treaba asta. Să mă iau la bătaie cu polițistul pentru că m-a verificat ar fi fost cea mai tâmpită chestie pe care aș fi facut-o după ce omul constatase că sunt în regulă și imi urase drum bun.
Prin urmare, condamn atitudinea polițiștilor care l-au bătut ca pe hoții de cai pe Boureanu, dar pe de alta parte nu pot să mă abțin ca sa nu zic că bine i-au făcut. Poate că va mai înțelege și el, și alții ca el, că legea nu e facultativă.

Comments are closed.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.