Salutări din însorita Anglie

Posted by Geocer on 2 iulie 2018 in Anglia, calatorii, De-ale mele, vacanta |

N-aș fi crezut că voi putea spune vreodată „însorita Anglie”, dar iată că m-am înșelat. Dacă acum o săptămână aș fi trimis (ca pe vremuri) o vedere către cineva din țară, așa aș fi scris pe ea. Și asta pentru că am avut parte de soare în toată perioada petrecută în Marea Britanie. De fapt, numele oficial al țării este Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Iar Marea Britanie este la rândul ei formată din Anglia, Scoția și Țara Galilor. Un adevărat imperiu, nu-i așa? Da, dar stați că n-am terminat. De fapt, în afară de acest Regat Unit, Regina mai este și șef al statului Canadian, și al celui Australian și al celui din Nouă Zeelandă. O fi mai făcând față, săraca?
Dar o să las la o parte treburile politice, căci nu pentru ele m-am deplasat eu acolo și o să povestesc mai mult despre frumoasele și interesantele locuri pe care le-am vizitat.
Am fost într-o suburbie a orașului Leamington, la vreo 40 Km de Birmingham. Vorbesc de Birmingham deoarece acolo mi-a aterizat și de-acolo mi-a decolat avionul, dar de vizitat n-am vizitat nimic în acest oraș.
Am văzut Leamington, Stratford unde am vizitat casa lui Shakespeare, Londra, Castelul Warwick și Stonehenge. Destul de multe locuri, nu-i așa? Voi povesti pe rând despre fiecare câte ceva, dar mai întâi iată o poză din parcul central din Leamington.

Parcul din Leamington

Parcul din Leamington

În afară de parc, la Leamington se mai poate vizita Catedrala și cam atât. Nu este un oraș foarte mare. A, ba da, am mai vizitat ceva: hipermarketurile ASDA și TESCO.
Mai pun câteva poze din Leamington și promit să revin în curând cu povestiri și imagini despre celelalte locuri pe care le-am văzut în Anglia.

Turnul cu ceas din Leamington

Turnul cu ceas din Leamington

Raul Leam

Raul Leam

Raul si Catedrala

Raul si Catedrala

Copyright © 2007-2020 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.