Fraudă, fraudă, de 3 ori fraudă!

Posted by Geocer on 25 mai 2019 in Fără categorie |

Stimați cetățeni, dragi alegători,
Cu spiritul civic care mă caracterizează de secole, vreau să vă semnalez azi o imensă fraudă electorală care ni se pregătește la alegerile și referendumul din 26 mai. Dacă pentru demiterea lui Băsescu au votat și morții, se pare că de data asta s-a mers mult mai departe. Iată despre ce este vorba:

Nea Costică este de profesie drojdier, dar de fapt nu este decât un personaj fictiv al site-ului de satiră Timesnewroman. Ocazional, redactorii site-ului îl „consultă” în privința chestiunilor de actualitate, iar Nea Costică răspunde invariabil: „Dă-i în p… mea”. Și ce vedem noi de câteva zile, de fiecare dată când citim câte un articol de pe TNR? Că nea Costică va merge la vot pe 26 mai. Uite dovada:

Cu alte cuvinte, nu mai sunt destui morți care să fie duși la vot cu dricul, acum vor merge să pună ștampila și personajele fictive. La ce să ne mai așteptăm? Oare și personajele din Game of Thrones (rămase în șomaj după terminarea serialului) vor veni în România ca să-și exercite dreptul la vot? Nu m-ar mira!

Copyright © 2007-2023 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.